Homeopatia


Productes naturals i ecològics per a mascotes.
Els avantatges de ANIBIO són:
ingredients de primera qualitat procedents de cultius biològicament controlats productes purament naturals completament lliures d'alcohols, additius químics, conservants i aromes artificials bioenergetizados nostres productes antiparàsits contenen substàncies actives purament vegetals testats dermatològicament amb certificació BIO.
Volem destacar conscientment de la resta de mercat oferint exclusivament productes naturals i biològics.
Al 1995 Anibio va començar a subministrar als veterinaris a Alemanya. En el seu moment existien solament cinc productes de la gamma. Feia falta molt treball de convicció i paciència, fins que es reconeixien els efectes positius dels nostres productes. Avui podem dir: "Crear confiança necessita el seu temps "
JAPAG va començar a introduir ANIBIO al mercat espanyol l'any 2004 i estem orgullosos de poder dir que s'ha convertit en la marca nº 1 dels productes naturals i biològics a nivell de complements alimentaris, higiene i lluita antiparasitària, gràcies a la seva gran qualitat, efectivitat i fiabilitat.
Per principi, cada un dels productes de Anibio es desenvolupa i es testen en col·laboració amb veterinaris, abans de introduir-los al mercat. A més, tots els productes reben un tractament especial. En aquest procés es bioenergetizan els ingredients, el que significa, que es doten mitjançant vibracions amb certes informacions benèfiques addicionals. (Vibracions com es troben en l'homeopatia o en les Flors de Bach). El millor exemple per a aquest procés és la nostra medalla:
Tic-Clip contra paparres i puces.
No hi ha res més agradable que home i animal busquin la proximitat i l'harmonia. Per aquesta relació tan estreta, els productes antiparasitaris i d'higiene animal han de d'estar lliures de substàncies químics en la seva composició per a tots dos.
Per exemple: a través de la pell poden ser absorbides aquestes substàncies i arribar al organisme del seu animal podent causar una reacció al·lèrgica. ANIBIO només utilitza essències naturals i redueix d'aquesta manera el risc d'efectes secundaris indesitjats a gairebé el 0%.
Des de finals del 2012 l'empresa Specht Bio-Pharma (marca Anibio) va ser certificat sent BIO sota el nº de control DE-ÖKO-003 per l'institut LACON. L'alt estàndard de qualitat és una evidència per a tots els productes de Anibio. En tots els productes, en els quals sigui realitzable, contenen des de fa molt temps ingredients i matèries primeres biològiques, a quals però, no són permesos esmentar-los en l'etiqueta o la descripció.
Els productes específics poden declarar-se com productes BIO quan tots els ingredients utilitzats procedeixin en un min. de 95% de l'agricultura biològicament controlada, cosa que malauradament no sempre és possible. La raó és que no totes les materials primes que necessitem per a l'elaboració dels nostres productes estan disponibles en qualitat biològica i d'aquesta manera no ens és possible produir tots els productes en la seva totalitat sota la certificació de BIO, però en molts vam aconseguir un percentatge molt alt. (per a més informació vegin el reglament EG Öko Verordnung)
Vostè mateix es pot convèncer del poder natural dels productes ANIBIO. Convenci, la seva mascota l'hi agrairà ANIBIO
L'Institut Lacon no es guia per interessos externs i presenta d'aquesta manera una certificació independent, impartida i fiable per els nostres clients.) Pot trobar l'empresa Anibio en el llistat junt amb el seu certificat a la pàgina web de l'institut Lacon a la categoria "empreses certificada".